31 maart 2006

Vlucht uit die Realiteit

Van morgen was ik verwonderd, mijn motor starten in een keer en weg was ik de regen tegemoet en uiteindelijk droog aan gekomen en voorlopig staat het droog tot ik zien heb om dat ding eens te gaan ontroesten en dat zal even wachten als het nog staat. Straks mijn kind gaan halen en kijken wat voor leuk weekend het kan worden, maar ik heb zo een vermoeden dat er weer veel gegamed zal worden op de geweldige omgebouwde x-box annex media center, in ieder geval mooi weer zo te zien en kijken of ik mijn site ter zijde kan laten voor wat het is, het houd mijn Anders bezig dan een paar maanden geleden en voel mijn hersens kraken voor de gene wat niet lukt zo als die www.madbello.com met dat stomme .php wat ik graag werkende wil zien en natuurlijk niet lukt, met behulp wel elke stapje verder en net als ik denk dat het werkt is er een onderdeel dat het niet doet en mijn verstand te boven en denk dan maar het te laten voor wat het is, een hoop tijd verloren zonder dat je daar resultaat van ziet terwijl wat ik wil overal anders ook het zelfde kan doen maar dan onder een andere naam, maar ken mijn zelf en de ijdelheid van je eigen naam en eigen plek van het doen en laten en waar voor en voor wie ??? zou ik mijn tijd beter kunnen besteden ??? ik weet het niet, misschien verder gaan met mijn biografie voor mijn zoon ? en dat is juist waar ik niet aan wil denken en juist probeer weg te stoppen, de gedachte aan mijn zelf en het verleden, hellemaal onder gedompeld in die vlucht uit die realiteit en mijn zelf te bezatten, het lijkt wel of met de jaren erger word of misschien beter bewust van de dingen en ander.

Wat nou weer, de aarde draait sneller en de tijd ook en iemand van de LPF (Eerdmans ??? ) hoe die man ook heten mocht heeft een briljant plan : een site met kinder porno om pedofiele te lokken
www.Pedonet.overheid.nl en zo te zien heeft de overheid al het domein gereserveerd, ik dacht nog dat lokken in Nederland verboden is maar persoonlijk toch wel een goed plan als ze de wet veranderen en toch maar langzamerhand naar het Amerikaans sisteem om niet te vergeten de beste site : http://www.scholieren.com/ En andere angst voor de burgers : (De krant geeft een rekenvoorbeeld. Als de renteaftrek verdwijnt en de vijfjaarsrente oploopt van vier naar zes procent, dan stijgen de rentelasten voor een modaal gezin van gemiddeld 450 naar 1150 euro per maand) En de noclaim vind de zorgverzekeraar ook geen goed plan meer, geef mijn maar een snelle euthanasie verklaring dan ben ik van al dat gezeik af en voor de rest wat leuke blogjes tegen gekomen zo als : http://www.pilsnegers.web-log.nl/ Lekker jong en vrolijk. http://ddiary.web-log.nl/ : Grijs en strak. http://www.dystopia.web-log.nl/ : Een beetje SF en gek op die gouden letters, hoe doen ze dat toch ? leuk om te lezen. http://yvonnep.web-log.nl/ : leuk net een winkel waar je van alles kan kopen. http://luckything.web-log.nl/ : leuke kleur stelling.

Geen opmerkingen:

MADBELLO

Spraakloos.nl

M A D B E L L O

MADBELLO Het Medium

Twitter / MADBELLO